Perusjalkahoito

Sopii jaloille jotka kaipaavat huoltoa ja siistimistä.

Hoitoon kuuluu: jalkaterveyden arviointi, jalkakylpy, kynsien lyhennys, vähäisten kovettumien poisto, jalkojen rasvaus ja loppuhieronta sekä omahoito-ohjeet.

62€

Vaativa jalkahoito

Jaloille, joissa on enemmän hoidettavaa, kuten paksuuntuneita kynsiä, runsaita kovettumia tai känsiä.

Hoitoon kuuluu: jalkaterveyden arviointi, jalkakylpy, paksuuntuneiden kynsien ohennus ja lyhennys, runsaiden kovettumien poisto, känsien hoito, jalkojen rasvaus ja loppuhieronta sekä omahoito-ohjeet.

75€

Hemmotteleva jalkahoito

Hemmotteleva jalkahoito sisältää tuoksuvan jalkakylvyn, jalkaterän ihon kuorinnan, kynsien ja ihon hoidon, naamion ja kevyen hieronnan.

82€

Kynsienlakkaus (lisäpalveluna)

Kynsienlakkaus hoidon yhteydessä, lakan saat mukaan.

7€

Tapio - jalkahoito

Tapio -hoito on perinteisen jalkahoidon ja turpeen puhdistava yhdistelmä. Turvehoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa, parantaa verenkiertoa ja edistää nesteen ja kuona-aineiden poistumista samalla ihoa hoitaen.

Hoito sisältää: turvehauteen, jalkakylvyn, ihon ja kynsien hoidon sekä rentouttavan loppuhieronnan. 

89€

Yksilölliset silikoniorteesit

Yksilöllisesti valmistetut silikoniorteesit

Alkaen 35€

Silikoniorteesit ovat yksilöllisesti valmistettuja korjaavia tai suojaavia tukia, jotka valmistetaan silikonimassasta. Silikoniorteeseja käytetään kävellessä tai kun muutoin ollaan paljon jalkeilla.

Jalkojen hieronta

Jalkojen rentouttava hieronta polvien seudulta varpaisiin.

(Huomioithan hieronnan vasta-aiheet: akuutti trauma ja suonikohjut estävät paikallisesti käsittelyn, flunssaoireet ja laskimotukos ovat aina este, sydänoireisen ja syöpäsairaan, aivoverenkiertohäiriön jälkeen ja epilepsiaa sairastavan on varmistettava lupa lääkäriltä)

30min / 25€ (lisäpalveluna)

60min / 65€

Jalkojenhoito kotikäyntinä

Kotikäynnit Kuopiossa Päiväranta - Pitkälahti välillä ilman erillistä kilometrikorvausta, muualle sopimuksen mukaan kilometrikorvauksella 0,50€/km.

alk. 65€